LoggaVitbakgrund-page-001

Om HEMA

Vi som driver HEMA trafikskola, Henrik och Manuel, valde att 2014 starta en ny trafikskola från grunden istället för att förvärva en sedan decennier etablerad. Detta för att vi tillsammans med våra anställda och våra elever vill skapa vår egen historia, inte den någon annan byggt upp.

Vi vill att du som elev ska tycka det är kul att ta ditt körkort tillsammans med oss.
Är det roligt och trevligt så lär man sig dessutom mer effektivt.

Tillsammans har vi på HEMA i mer än 25 år varit verksamma som trafiklärare på Lidingö. Lärarnas breda och gedigna kunskaper har under åren resulterat i många körkort.

Vi gör alltid allt för att du ska få en så prisvärd, funktionell och grundlig körkortsutbildning som möjligt.

För dig som elev och kund jobbar vi på HEMA trafikskola alltid efter dessa grundkriterier:

  • Det ska vara roligt att lära sig köra moped och bil.
  • Du ska bli trygg,  säker och miljömedveten i trafiken.
  • Du ska förvärva ditt körkort.

Undervisningen kan även ske på engelska, tyska eller spanska. The teaching can also take place in English, German or Spanish.
Hema ligger i ljusa och fräscha lokaler i Baggeby, centralt på Lidingö. Du tar dig till oss på 4 min från T-Ropsten och på bara 15 min från T-centralen.

Lidingö har övningsområden med ett lite lugnare trafiktempo än innerstan, perfekta för en nybörjare. När du kommit en bit i din bilkörning och känner dig trygg, åker du med din trafiklärare över bron. Då når ni varierande övningsområden direkt, såsom innerstad och motorväg. 

Du kanske vill ta en fika i lugn och ro innan din kurs eller körlektion?  Vi bjuder dig på kaffe, olika sorters te och kakor.
loading...

Vi på HEMA

Henrik är trafikläraren som med sitt tålamod och humoristiska pedagogik har lätt att nå ut till sina elever. Han vet mycket om det mesta, klok som en bok har det sagts. Henrik utbildar på B-körkort, håller i HEMAs introduktionsutbildning och trafikskolans teorikurser. Henrik är trafikskolechef och ansvarar för den dagliga ruljansen. 

Manuel aka Manne är trafikläraren som är tryggheten personifierad. Har nära till skratt och är lugnet själv även i de mest stressande situationerna. Manne utbildar på bil och AM- moped, håller i HEMAs riskutbildning del 1 (riskettan)och i trafikskolans teorikurser. Manne är HEMAs utbildningsledare och ansvarig för utbildningarna.

 


Fredrik är trafiklärare för bil och moped. Fredrik utbildar både på teori samt i trafik. Fredrik är sjöscoutsledaren som sadlade om till mer landbaserad utbildning och bytte vattenskotern till moped och bil.

Stefan är puderåkandes på skidor under vintern och ses mycket på MTB under den gröna säsongen. Stefan utbildar i bil och håller även i Introduktionsutbildning.


 

I receptionen sitter Jennifer, lite som spindeln i nätet. Jennifer är alltid glad och hjälper dig med bokningar av körlektioner samt kurser och besvarar även de krångligaste frågorna. 


Elin är mammaledig från tjänsten i receptionen.